Klik hier en zie welke mogelijkheden
er voor uw woning zijn

Nieuws uit de bouw

Bouwbedrijf

Wij van Bouwbedrijf Muntjewerf zijn gespecialiseerd in:

Nieuwbouw
Heeft u een kavel waar u een woning, bedrijfspand of (veld)schuur op mag zetten? Wij denken graag met u mee over een ontwerp en kunnen voor u bouwtekeningen laten maken. Zo wordt er gezocht naar een optimaal ontwerp en kunnen wij u helpen bij een zo goed mogelijke materiaal keuze. Wij zijn vooral gespecialiseerd in vrijstaande woningen, bedrijfspanden en schuren.

Aanbouw en opbouw
Om een aanbouw of opbouw te laten plaatsen bent u bij ons aan het goede adres.

Verbouw
Wij verbouwen niet alleen hele woningen, ook voor interne verbouwingen staan wij voor u paraat, of het nu gaat om een badkamer, slaapkamer, woonkamer of keuken, wij doen het allemaal.

Renovatie
Na bepaalde levensduur van een woning, bedrijfpand of schuur kan het zo zijn dat de kozijnen, deuren, ramen, metselwerk, voegwerk, dak of dakkapel toe zijn aan vervanging. Wij kunnen u hierin bouwkundig advies geven met de juiste produktkeuze en prijs- kwaliteit verhouding en dit daarna voor u realiseren.

Machinaal
Houten topgevels, trappen, spanten, lijstwerk, dakkapellen, erkers, dakgoten, kozijnen, ramen en deuren maken wij met ons machinaal park, het hout hiervoor wordt ruig aan ons geleverd en wordt in de werkplaats machinaal behandeld. Ramen en deuren worden geleverd met hang en sluitwerk dat voorzien is van het politiekeurmerk. Wij hebben een machinaal park waarbij we bijna alles kunnen realiseren, dus ook voor speciale produkten (zoals bijvoorbeeld een vierkant voor een boerderij) kunnen wij maken.